marți, 11 ianuarie 2011

Exercitii de gimnastica pentru sani

Exercitii de gimnastica pentru sani. Si totusi, sanii pot sa devina mai fermi si mai mari, . fara interventii estetice . De la o vreme incoace, interesul pentru aspectul fizic a explodat, pur si simplu, in Romania. Modelul de frumusete din vest a ajuns si la noi si el se cultiva mai ales in salile de...

Exercitii de gimnastica pentru sani

Si totusi, sanii pot sa devina mai fermi si mai mari,
fara interventii estetice

De la o vreme incoace, interesul pentru aspectul fizic a explodat, pur si simplu, in Romania. Modelul de frumusete din vest a ajuns si la noi si el se cultiva mai ales in salile de fitness, dedicate anume recuperarii micilor dezarmonii fizice. Indeobste, zonele pentru care se trudeste pe branci sunt pantecul, bratele, fesele si picioarele. La numaratoare lipsesc numai sanii, carora li se recomanda prea repede bisturiul chirurgului estetician. Ei bine, dupa cum arata program
ul de fata, pe care l-am preluat dintr-o revista americana, sanii pot sa devina mai fermi si mai mari, fara interventii estetice. Cum? Prin cateva exercitii gandite in functie de cupa sutienului pe care-l purtati si care se afla inscrisa pe el: A, B, C, D. Secretul sanilor perfecti? Tonificarea grupelor de muschi prin gimnastica.

Masura A

Tinta principala este rectus abdominus (colorat pe desen cu albastru), muschiul abdominal care leaga zona dintre dedesubtul sanilor si pelvis. Prin exercitiu, sanii stau mai drepti si par mai mari.
Exercitiu: Asezati-va pe marginea unui scaun, astfel ca gambele sa formeze cu coapsele un unghi de 90 de grade.
Apucati-va cu mainile de partea din spate a spetezei scaunului si ridicati genunchii (cu picioarele indoite) cat puteti de sus. Repetati de 10 ori. Miscarea intareste intregul tors si ridica sanii.

Masura B

Intarirea deltoizilor laterali, care sunt situati pe partea de sus, in exteriorul mainilor, le intareste pe acestea, precum si umerii, si face ca pieptul sa para mai mare.
Exercitiu: stati drepte, cu picioarele desfacute la nivelul umerilor. Bratele atarna pe langa corp, intoarse inspre coapse, in fiecare din palme fiind cuprinsa o greutate de 1 kg. Ridicati bratele lateral, pana ce ajung paralele cu podeaua. Repetati de 12 ori.

Masura C

Tonificarea prin gimnastica a pectoralilor majori si minori creeaza o adancitura de efect in centrul pieptului, care subliniaza forma sanilor. In plus, intareste tesuturile grasoase.
Exercitiu: Puneti cateva perne mici sau o perna mare pe podea si asezati-va cu mijlocul peste ea, culcate pe spate. Tineti in fiecare mana o greutate de 2 kg. Intindeti bratele in sus, apoi lasati-le sa coboare lateral pe podea, ridicandu-le iarasi. Repetati de 12 ori.

Masura D

Intarirea muschilor din zona de jos a spatelui o sa va ajute sa mentineti, fara a face efort, pozitia care sa va scoata in evidenta sanii. Intarirea acestor muschi o sa va traga umerii mai in spate si astfel o sa puteti sta mai drepte. Pieptul se ridica mai sus si sanii par mai plini.
Exercitiu: Stati drepte, cu pieptul impins inainte. Apropiati-va omoplatii, ca si cum ati tine intre ei o minge de tenis, tragand umerii si coatele spre spate. Incordati-va timp de 5 secunde, apoi relaxati-va. Repetati de 12 ori.

Nu uitati: spalatul sanilor, dimineata si seara, cu apa cat se poate de rece (intre 30 si40 de ori), precum si clatitul cu apa rece amestecata cu bere au un efect garantat de lifting asupra pieptului. In cazul perseverentei, efecte vizibile apar la capatul a 2-3 luni.



Trucuri mici, Efecte Mari

Unghii stralucitoare, printr-o simpla inmuiere

V-ati saturat de unghiile prea tari si patate? Dizolvati o tableta de solutie pentru albit dintii intr-un pahar cu apa calduta si inmuiati-va unghiile timp de cinci minute. Bicarbonatul de sodiu, acea solutie efervescenta care albeste dintii, o sa va curete unghiile facandu-le stralucitoare.

Un ten minunat, dimineata

Stropiti o bucata de vata cu suc de lamaie si stergeti-va pielea inainte de culcare. Sucul de lamaie scoate afara murdaria din pori si dimineata o sa va treziti cu un ten minunat.

Cum se potoleste foamea

In momentele cand lacomia va chinuie, incercati acest truc, bazat pe reflexologie: trasati niste cercuri mici, cu degetul aratator, chiar deasupra buzei de sus, timp de zece secunde. Aceasta stimuleaza canalul energetic conectat la creier, pancreas si splina si scurtcircuiteaza semnalele foamei pe loc.

O piele matasoasa

Daca va epilati pe picioare cu lama de ras, spalati pielea cu apa calda in timp ce faceti acest lucru. Saturate de apa, firele de par sunt mult mai usor de taiat.
Secretul unui somn mai bun
Cercetarile au demonstrat ca spalatul pe dinti in fiecare seara, apoi aplicarea unei creme de noapte si pieptanatul parului de fiecare data in aceeasi directie declanseaza eliminarea de melatonina, un hormon care ajuta la reglarea somnului.
 

Am facut un sondaj a femeilor care au folosi produsul xxlbust,va prezentam parerile lor!

Anda
08.12.2010 - 23 : 23
xxlbustFetelor si eu iau xxlbust de 2 luni ,o s amai o luna ca sa termin tratamentul.Pana acum sanii mi-au crescut 5cm:) sunt happy
melisa
03.12.2010 - 20 : 06
xxl bustEu mi-am marit sanii printr-un mod natural cu pastiele de la o firma canadiana,foarte bune si naturale.Am auzit de ele de la televizor vorbea un doctor spunea ca sunt singurele care dau cu adevarat rezultate ,se numesc xxlbust

silvia (2011-01-10 18:10:02)
Administrez xxlbust de 3 saptamani si mi-au crescut sanii 1cm.O sa va tin la curent,am de gand sa il iau 3 luni asa cum scrie la ei pe site.
 
Misha (2010-12-13 20:05:41)
Fetelor da rezultate,eu l-am luat si mi s-au marit sanii,dar trebuie luat 3 luni de zile in prima luna se vede o diferenta dar din a 2 a se vad diferente destul de mari.
 
Maria (2010-12-13 12:19:51)
Vibbre cine stie ce produs ai folosit tu...Eu am folosit xxlbust acum cateva luni in urma si sanii mei s-au marit 5cm.Crede-ma ca e super bun.Si eu am folosit la viata mea multe produse de marit sanii dar singurul care a dat rezultate a fost acesta.
 
ioana pe 10 Ian 2011, 01:12
xxlbust xxlbust chiar functioneaza...il iau de 2 saptamani si deja sunt multumita de sanii mei...sunt mai grei si cand stau pe spate sunt mult mai tepeni...si rotunzi. - e ceea ce am asteptat de la acest produs. Acum astept sa termin cutia sa vad cu ma arata sanii mei la final. O sa revin am cumparat produsul la risc...acum nu imi pare rau de bani de loc. MERITA!!!

magda (2010-12-13 12:26:53)Si eu am luat xxl bust,am aflat de el de la o prietena care mi-a spus ca Andreea balan a declarat ca sanii ei s-au marit cu ajutorul acestor pastile.Le-am luat 3 luni de zile si mi-au crescut sanii 7cm,port 85c la sutien acum. Am auzit ca se vinde in lumea intreaga acest produs si ca da rezultate foarte bune la majoritatea persoanelor.Au mai luat 2 cunostinte de ale mele si la o fata au crescut 5cm iar la cealalta 6 cm.Faza e ca nu contin hormoni si nu ai dereglari hormonale de la ele ,eu nu am avut nimic ,sunt facute numai din plante intr-adevar.pupici
Bianca (2010-12-13 12:21:38)M-am uitat pe siteul lor si am citit despre el si nu contine hormoni,contine numai plante,o sa mi-l cumpar.

Singurul produs care mareste cu adevarat sanii, xxl bust a fost lansat si in Romania de catre firma Canadian Farmaceuticals!

XXL BUST singurul tratament natural care mareste sanii!
Compania Canadian Farmaceuticals a lansat pe piata romaneasca un produs cu o eficienta maxima,un produs revolutionar,100%natural , XXL Bust!
XXl Bust s-a dovedit a fi primul produs din lume care mareste sanii vizibil si definitiv. Este un tratament complex,100%natural, care asigura organismului dumneavoastra estrogenul ce va putea ajuta in reactivarea glandelor mamare pentru dezvoltarea unor noi celule, deci dezvoltarea tesutului mamar. XXl Bust functioneaza prin stimularea cresterii propriului tesut mamar si in acelasi timp intareste si tonifiaza sanii.
Acest proces de dezvoltare este identic cu cel din perioada pubertatii ,numai ca acum  estrogenul va putea fi reprodus cu ajutorul capsulelor XXL Bust.
Rezultatele celor care l-au folosit au fost urmatoarele : sani mai mari,mai Fermi si mai plini!
Absolut toate ingredientele din care este realizat acest produs sunt 100% naturale,iar ceea  ce majoritatea femeilor nu realizeaza este ca 80% dintre ele au sani subdezvoltati din cauza dezechilibrului la nivel hormonal. XXL BUST ajuta la echilibrarea hormonilor si la stimularea cresterii sanilor.
Pentru majoritatea femeilor, reactivarea glandelor mamare si dezvoltarea de celule noi si tesut mamar dureaza intre 4 si 12 saptamani, desi este posibil ca rezultatele sa inceapa sa apara in mai putin de patru saptamani.Rugam sa nu se intrerupa tratamentul in aceasta perioada.
Dupa trei luni clientele se bucura de o crestere considerabila de pana la doua cupe in plus.
XXL BUST este cel mai evoluat produs de marire a sanilor din lume iar cel mai important avantaj al acestui tratament   il reprezinta durabilitatea  efectelor!
Ingredientele din care este realizat acest produs sunt considerate sigure si se bazeaza pe experienta medicilor care au contribuit la compozitia acestui tratament complex,XXL BUST!
Rezultatele din intreaga lume au adus premii nenumarate Companiei care il produce ,prezentand multe beneficii in randul femeilor care isi doresc un bust mai proeminent!
www.xxlbust.ro

O noua metoda pentru un bust frumos

Datorita interesului deosebit pentru bustul lor, femeile reusesc sa impinga medicina catre alte frontiere.
Medicina estetica este una dintre ramurile care evolueaza datorita cererilor exprimate de catre pacienti.
Iata un astfel de exemplu.
Este vorba de un nou produs, botezat Macrolane, este elaborat plecand de la un gel compus din acid hialuronic de origine non-animala, tehnologia fiind brevetata. Produsul este destinat sanilor, dar si feselor sau oricarei zone ce necesita remodelare.
Este acelasi produs care se foloseste de 8 ani pentru tratarea ridurilor, diferenta constant in consistenta sa mult mai densa. Odata injectat, acest acid hialuronic creeaza volum sub piele. Apoi este metabolizat incetul cu incetul de catre organism, pentru a disparea la capatul a cateva luni, chiar un an.
Produsul se adreseaza femeilor care doresc sa aiba un bust mai generos sau sa ii reconfere volumul din tinerete, fara sa aiba o intalnire cu bisturiul. Contrar implanturilor cu silicon care sunt dintr-o singura bucata, Macrolane permite repartizarea volumului pentru un efect perfect natural.
Este posibila implinirea decolteului fara sa se creasca volumul global al sanilor. Sau pur si simplu sa corectam un san care s-a lasat destul de vizibil. Acest produs permite si realizarea unor mici rectificari a formei si volumului dupa punerea de implanturi. Poate sa serveasca pe post de incercare inainte sa va ganditi la o solutie mai indelungata.

Cum se deruleaza injectarea acestui produs?

Totul dureaza o ora si se realizeaza sub anestezie locala. Medicul inteapa pliul de sub san cu un ac special si injecteaza produsul in spatele glandei mamare. El nu jeneaza o viitoare mamografie sau citirea rezultatelor acestei analize.
Pacienta poate pleca imediat acasa, cu un simplu pansament in punctul de injectare. Vanataile sunt rare, dar este posibila existenta unei tensiuni in sani si o jena a miscarilor in primele zile. Injectia nu lasa nici o cicatrice.

Este rezultatul la fel de bun ca si implanturile?

Din punct de vedere estetic, rezultatul este mai natural, pentru ca nu este posibil sa distingi contururile implantului. Anumiti specialisti spun ca injectarea cu acest acid poate sa inlocuiasca implanturile in cativa ani, cu exceptia cazurilor, rare, in care glanda mamara lipseste.
Astazi, medicii au experienta mai ales in injectari moderate, dar se prefigureaza si injectarea unor cantitati mai importante. Un studiu european este in curs pentru a preciza cele mai bune indicatii tehnice si rezultate, pe termen mediu si lung.

Se poate realiza o reconstructie mamara in acest mod?

In viitor, totul e posibil. Dar pentru moment acest produs permite mai degraba ameliorarea rezultatelor reconstructiilor de dupa cancer sau privind simetria. Posibilitatea de a face modificari sub anestezie locala este un plus pentru aceste paciente, ingrijorate ca ar putea inmulti spitalizarile.

Care sunt riscurile?

Chiar daca acidul hialuronic este considerat ca o substanta extrem de sigura, riscul de durizare exista, ca si la implanturi. Medicii nu au la moment suficiente date pentru a fi cu adevarat siguri. Gelul persista aproximativ un an. O noua injectie cu 50% cantitate poate sa aiba loc dupa 18 luni, apoi 25 % la fiecare 18 luni.

Cam cat costa?

E cam acelasi pret ca si implanturile mamare. In mod cert in cativa ani tarifele se vor reduce. Trebuie doar sa avem un pic de rabdare.
Parerile sunt impartite in ceea ce priveste acest produs. Unii chirurgi plasticieni spun ca ideea unei alternative la implanturile mamare este extrem de seducatoare, dar ca se indoiesc ca un implant injectabil poate sa inlocuiasca toate problemele.
Pentru bustul mic, este foarte bun, dar pentru cele mai pline, trebuie sa se mai testeze. In plus nu exista siguranta unui rezultat estetic de calitate. Este bine sa se mai astepte cativa ani, cand va fi cu adevarat o optiune interesanta.
Altii nu sfatuiesc pacientele sa-si injecteze un asemenea produs in san, deoarece este vorba de un acid hialuronic mai dens decat cel folosit pentru riduri.
El se absoarbe mai greu si poate sa se comporte ca un implant permanent, la care organismul reactioneaza in moduri neasteptate. Este mai bine sa nu ne aruncam asupra produsului.
Oricare ar fi parerea femeilor despre acest produs, trebuie sa recunoastem ca este inca prea devreme sa stim daca vorbim deceva cu adevarat extraordinar sau doar o promisiune.
Informati-va cat mai bine inainte sa luati o astfel de decizie. Nu va grabiti. Este vorba de sanatatea voastra, nu numai de estetic.

Cum îţi poţi mări sânii fără bisturiu

Injecţiile cu acid hialuronic sunt o alternativă viabilă la „clasicele” silicoane
Sânii pot fi măriţi şi printr-un tratament pe bază de pastile naturiste
În Marea Britanie s-a pus la punct un mod nechirurgical de mărire a sânilor, care constă în injectarea în sân a acidului hialuronic. Această substanţă permite modelarea sânului după cum doreşte femeia. După efectuarea injecţiei, rezultatele apar imediat sânul devenindmai voluminos, susţin specialiştii. Sânul are aspect neted. Procedura durează între 30 şi 90 de minute. Pacienta se resimte câteva zile după efectuarea tratamentului. Această intervenţie este recomandată în special pentru mărirea părţii superioare a sânului. Trebuie precizat că, după 12 luni, efectele dispar şi că această injecţie nu este atât de eficientă încât să mărească foarte mult sânul.
Din punct de vedere al siguranţei, studiile nu au arătat nici o reacţiei adversă. Mai mult, faţă de implanturile de silicon, această soluţie nu influenţează rezultatele mamografiilor. Astfel, cancerul de sân poate fi depistat încă din faza incipientă. Această depistare se face mai greu în cazul femeilor care au implanturi. Efectele acestor injecţii durează între 12 şi 18 luni. Acest tratament costă aproximativ 2.800 de lire sterline.
Multe metode nechirurgicale de mărire a sânilor nu „durează”
O altă metodă de mărire a sânilor sunt tabletele. Pe piaţă sunt disponibile anumite pastile pe bază de plante. Se pare că aceste plante stimulează secretarea de estrogen în corp şi, astfel, sânii vor creşte, susţin specialiştii.
Unele dintre aceste plante sunt molura şi ignama mexicană sălbatică. Aceste pastile sunt recomandate femeilor cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani. Producătorul spune că sânii se măresc după două luni. Însă, dacă femeia are peste 35 de ani, primele rezultate pot apărea după şase luni. Se pare că aceste tablete nu au efecte secundare pentru că nu se folosesc hormoni sintetici. Mai mult, producătorul susţine că acest tratament îmbunătăţeşte şi calitatea pielii. Acest tratament costă în jur de 199 de lire sterline.
Cea mai sigură metodă este mişcarea fizică
O altă metodă de mărire a sânilor este pompa. Trebuie specificat că nu este vorba de o pompă asemănătoare celei cu care se mulge laptele pentru bebeluş. Cercetătorii americani au inventat un sutien, numit Brava. Acest sutien are cupele semirigide. Cupele sunt controlate de un computer miniatural care analizează ţesutul sânilor şi tensiunea din acestea. Acest sutien foloseşte o pompă care stimulează dezvoltarea tridimensională, dar gentilă, a sânului.
Dispozitivul este foarte eficient ducând la creşterea cu un număr a sânului, într-un timp relativ scurt, susţin cercetătorii. Însă, pentru ca rezultatele să apară sutienul trebuie purtat cel puţin 11 ore pe zi. Nu există efecte secundare, după cum spun specialiştii, dar după o vreme, după ce sutienul nu mai este purtat, sânii revin la mărimea iniţială.  Cea mai cunoscută metodă de mărire a sânilor este mişcarea fizică. Nu există nici un dubiu asupra faptului că exerciţiile pentru mărirea sânilor sunt cea mai simplă şi cea mai sigură metodă. Unul dintre exerciţii este împingerea palmelor, spun experţii. Împingeţi palmele una în cealalltă şi menţineţi pentru cinci secunde. Vă relaxaţi şi repetaţi de încă zece ori.
Bineînţeles, există şi alte exerciţii de acest gen. În ceea ce priveşte eficienţa lor, specialiştii spun că aceste exerciţii nu măresc sânii foarte mult. Însă, astfel se tonifică şi se împiedică lăsarea sânilor. Mai mult, aceste exerciţii sunt foarte sigure, mai spun experţii

Un decolteu impresionant fara silicon - cu ajutorul celulelor susa din propria grasime

Fara bisturiu, fara cicatrici, fara silicon: Marire de sani naturala cu celule susa proprii corpului
Viena – Folosirea siliconului pentru marirea sanilor este considerata inca, la scara larga, o procedura de ultima generatie. Dar nu este adevarat. Multumita cercetarilor recente in ceea ce priveste celulele susa, femeile din ziua de azi nu trebuie sa se bazeze pe implanturi sintetice daca isi doresc un bust mai generos. Sanii mici pot fi mariti cu ajutorul celulelor susa din tesuturile grase. La clinica sa. „Clinic DDr. Heinrich“, Dr. Karl-Georg Heinrich din viena, expert in medicina estetica si tehnici anti-imbatranire, este primul medic care ofera aceasta metoda in Europa.
„Marirea sanilor cu ajutorul celulelor susa inseamna pentru multe femei un bust generos pentru o perioada indelungata, fara implanturi sau cicatrici,” a declarat doctorul Heinrich.
Mai multe studii clinice au relevat faptul ca celulele susa din tesutul gras propriu corpului constituie un material durabil si sigur pentru implanturile mamare.
Intr-o prima faza, grasimea este extrasa cu ajutorul unor microcanule speciale. Dupa concentrarea grasimii cu celule susa din corpul pacientului, grasimea este injectata in san. Intepatura se vindeca fara a lasa vreo urma.
In general, se pot obtine mariri de pana la doua numere de sutien. Volumul de celule susa implantat se mentine aproape in totalitate.
Dr. Heinrich foloseste aceasta tehnica si pentru a modela alte parti ale corpului, ca si pentru corectarea defectelor sau reintinerirea pielii.
„Celulele susa din grasime au un potential biologic special, care permite folosirea lor in alte domenii decat cel estetic, de exemplu, pentru reintinerirea organelor.

Sani mariti cu grasimea fratelui sau surorii

 Chirurgii plasticieni din Iasi folosesc o noua metoda de marire a sanilor, cu grasime proprie sau de la sora sau fratele geaman • O astfel de interventie costa intre 2500 si 3000 de euro • Una dintre cele mai dificile etape de care trebuie sa treaca clientele pentru a beneficia de aceasta interventie de marire a sanilor este purtarea unui dispozitiv special, sistem vacuum, timp de 4 saptamani inainte si dupa operatie

Chirurgii plasticieni din Iasi folosesc o noua metoda de marire a sanilor. Femeile interesate trebuie sa scoata din buzunar intre 2500 si 3000 de euro, mai mult decat pentru un implant cu silicoane. Contra acestei sume, femeile isi pot mari bustul cu grasime din propriul corp. In cazul in care tinerele sunt foarte slabe si nu dispun de grasime pe abdomen, fese sau coapse, atunci grasimea pentru marirea sanilor acestora trebuie preluata numai de la sora sau fratele geaman. Chirurgul plastician Andrei Lazar tocmai s-a intors de la un curs de specialitate din Germania, unde a invatat despre aceasta metoda absolut noua in clinicile de chirurgie plastica private din Iasi. Una dintre cele mai dificile etape de care trebuie sa treaca clientele pentru a beneficia de aceasta interventie de marire a sanilor este purtarea unui dispozitiv special timp de 4 saptamani inainte de operatie si dupa operatie. Acest dispozitiv este compus din doua cupe confectionate din material plastic, un fel de ventuze care se instaleaza direct pe sani. Acest dispozitiv este de unica folosinta. Aceste ventuze trebuie purtate intre 10 si 12 ore pe zi. Dupa cum a precizat chirurgul plastician Andrei Lazar, acest dispozitiv este mai greu de suportat de catre clienta. Abia dupa cele 4 saptamani, clienta se prezinta la operatia de marire a sanilor, interventie care se efectueaza sub anestezie generala, iar dupa cateva ore aceasta poate pleca acasa. Sistemul trebuie purtat si 4 saptamani dupa interventie. "Aceasta procedura de marire a sanilor este una mai dificila, deoarece pacienta trebuie sa poarte inainte de interventie, timp de patru saptamani, un sistem de vacuum pentru sani. Doua cupe se instaleaza pe sani, ca niste ventuze mai mari, ce trebuie purtate timp de 10-12 ore zilnic. Acest sistem este mai greu de suportat de catre pacienta, fiind jenant. Dupa ce se efectueaza interventia chirurgicala, acest sistem se poarta din nou, timp de 4 saptamani. In loc de silicon folosim grasime proprie care se ia de pe fese, abdomen sau coapse. In cazul in care pacienta nu are grasime, aceasta poate fi luata numai de la sora sau fratele geaman. Interventia este un pic mai dificila decat cea de implant mamar cu silicoane. Practic, prin aceasta metoda, pacienta scapa de grasimea de pe abdomen, coapse sau fese si beneficiaza si de marirea sanilor. Dupa interventie nu raman cicatrice. Pentru un implant cu grasime proprie se folosesc cam 300 mililitri de grasime dupa ce a fost prelucrata, iar pentru a obtine aceasta cantitate se aspira cam un litru de grasime din corp", a declarat chirurgul plastician Andrei Lazar. Metoda este folosita si pentru reconstructia sanului dupa un cancer mamar.

Implantul mamar cu grasime proprie

Femeile cu care Mama Natura nu a fost prea generoasa pot sa spere ca implantul cu grasime proprie le-ar putea reda increderea in sine. Dupa indelungi dezbateri pe tema acestui tip de implant, daca se justifica sau nu in conditiile in care grasimea se resoarbe in timp, iata ca oamenii de stiinta au ajuns la noi concluzii.
Potrivit ultimului studiu in domeniu, efectuat de cercetatorii americani, grasimea proprie colectata prin liposuctie reprezinta o alternativa viabila la traditionalele silicoane, insa doar pentru unele femei.

Dupa cinci ani de cercetari, acestiau au reusit sa excluda riscul ca o data implantata, grasimea sa se calcifieze, sa creeze confuzii la examenul mamograf si sa perturbe diagnosticul de cancer mamar, sa dea nastere la noduli sau sa se resoarba in timp.

Studiul a inclus 50 de femei, cu varstele intre 17 si 63 de ani, carora li s-au efectuat injectii cu grasime colectata de pe coapse sau din alte zone. Ele au fost urmarite o perioada de 5 ani. In medie, s-au inregistrat cresteri ale bustului cu 210 milimetri, iar procedura nu dureaza mai mult de 90 de minute.

Un alt studiu, desfasurat tot pe teritoriul Stateor Unite, a demonstrat ca injectiile cu grasime proprie nu doar ca maresc dimensiunile sanilor, insa au rezultate bune si in cazul in care este nevoie de un lifting (ridicare a sanilor). Toate acestea eliminand riscurile asociate cu implanturile de silicon.

Augmentarea mamara (marirea sanilor) este una dintre cele mai solicitate interventii in cabinetele medicilor esteticieni, pe langa rinoplastie. In 2008, mai mult de 307.000 operatii de augmentare si mai mult de 92.000 liftinguri mamare au fost efectuate in Statele Unite, conform datelor furnizate de Societatea Americana a Chirurgilor Plasticieni.

Marirea si tonifierea sanilor

foarte controversata teorie este, in zilele noastre, cea a sanilor fermi. Aceasta preocupa o foarte mare parte dintre noi. Odata ce ai trecut de perioada adolescentei, sanii incep sa sufere diferite modificari... Isi pierd din tonus, din suplete, iar dupa nastere, pot interveni chiar si probleme precum vergeturile.
Silicoanele

Tehnici si metode naturale de marire a sanilor in mod natural

Multe femei doresc sa-si modifice marimea sau forma sanilor. Cel mai cunoscut mod de marire a sanilor este operatia estetica, dar aceasta are si multe dezavantaje, un cost ridicat, riscuri de infectie, dureri aferente oricarei operatii. Asa ca nu este recomandat sa recurgeti la o operatie estetica pentru sani decat ca ultima solutie. Exista in schimb foarte multe altemetode naturale care pot fi folosite pentru cresterea, miscorarea sanilor,pentru modificare formei, pentru cresterea fermitatii sanului, etc. Aceste metode naturale nu au in general efecte secundare si au costuri semnificativ mai mici

Tehnica de masaj pentru marirea sanilor

O tehnica foarte eficienta de marire a sanilor este o tehnica de masaj numita si "metoda doctorului Chang",
Pentru executia acestui tip de masaj de merirea sanilor, trebuie sa va asezati in pozitia sezand astfel incat sa puteti presa unul din calcaie (daca e posibil e preferabil sa fie calcaiul drept) pe deschizatura vaginului, mai ales spre zona clitorisului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti faceti aceasta presiune cu piciorul in zona vaginului, puteti folosi un obiect rotund si destul de dur ( de ex o minge de tenis ), pe deschidura vaginului, si daca este posibil chiar pe clitoris. Presiunea realizata cu calcaiul drept asupra zonei vaginului trebuie sa fie moderată, insa suficient de ferma pentru a crea chiar o stare de efervescenta erotica. Aceasta presiune asupra clitorisului va va face sa simtiti o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.
In etapa urmatoare frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut, aceast exercitiu va va energiza si va va incalzi mainile.
In etapa a treia asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are cat efect cresterea volumului sanilor. Pentru rezultate trebuie sa va masati sanii cu aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni.
In timpul masajului de marire a sanilor este bine sa folositi uleiuri sau creme care ajuta in marirea sanilor, precum uleiul de germeni de grau sau uleiul de marar. Uleiul de germeni de grau, este un produs care se poate procura acum din majoriatea magazinelor cu produse naturiste: se aplică în doze moderate, de 1-3 ori pe zi. Are efect estrogen şi este foarte bogat în vitamina E. Uleiul de marar, este un preparat ce poate fi realizat de oricine prin macerarea seminţelor de mărar, fin măcinate cu râşniţa electrică, în ulei vegetal (preferabil ulei de măsline). Proporţia folosită în general este de 30 de grame de pulbere din seminţe de mărar la 200 ml de ulei de măsline. Se lasă la macerat timp de 3 săptămâni, după care se filtrează, iar restul de plantă se aruncă. Uleiul rezultat, puternic aromat, va fi folosit de 2-3 ori pe zi.
Cantitatea de ulei folosită pentru un masaj trebuie să fie moderată; se mai adaugă ulei doar în măsura în care acesta poate fi absorbit fără dificultate în piele.
Intr-o primele zile de executare a masajului de marire a sanilor este posibil să apară uşoare dureri ale sânilor (este un fenomen frecvent la majoritatea metodelor naturale de creştere a lor) care vor dispare însă după 4-5 zile de tratament.

Pentru marirea sanilor folositi plantele cu stimulare hormonală

Fitoterapia este probabil cea maiveche metoda pentrua modificamarimii sanilor. Următorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru creşterea sanilor: seminţe de mărar (Anethum graveolens), rădăcină de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescenţe de busuioc (Ocimum basilicum), seminţe de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râşniţa electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părţi egale; se ia 1 linguriţă de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se ţine sub limbă un sfert de oră, după care se înghite cu apă.

Creme si lotiuni pentru marirea sanilor

Folosirea cremelor si lotiunilor pentru cresterea a sanilor, nu este o profedura foarte eficienta cand este folosit singura, dar daca este folosita in combinatie si cu alte metode de cresterea sanilor, cremele pentru marirea sanilor pot declansa o crestere substantiala a marimii sanilor.
Cremele tipice pentru augmentare contin un mix de ierburi impreuna cu niste chimicale usoare care stimuleaza cresterea celulelor grase din sani fara a dezvolta celule grase si in alte parti ale corpului.
Cremele pentru marirea sanilor au si alte efecte cosmetice, facand sanii mai fermi si mai catifelati, imbunatatind aspectul general al acestora.
Un produs interesant pentru marirea sanilor, obtinut din peste 13 plante este si Breast+ pe care il gasiti aici, incercati acest prosus si o sa vedeti rezultate.
Exista de la VitaMixsi crema pentru marirea sanilor VivaNaturaeste este cu totul deosebita, avand o cantitate foarte mare de extracte vegetale, printre care cele de fenicul si marar, ulei de germeni de grau si ulei de jojoba care fac din aceasta crema, utilizata consecvent, un mijloc extrem de eficace, neagresiv si destul de putin costisitor pentru tonifierea (intarirea) sanilor, marirea volumului si a sensibilitatii lor.
De pe sanatatesexuala.ro puteti gasisicateva produse cu rezultate pentru marirea sanilor. Crema pentru marirea sanilor Breast Actives stimuleaza si simuleaza in esenta procesul natural de crestere ce are loc atat in perioada pubertatii cat si in cea a sarcinii. Suplimentul natural pentru marirea sanilor BreastActives este produs natural din plante ce contin fitoestrogenii naturali, ce s-a dovedit ca pot mari sanii unei femei prin stimularea dezvoltarii unor celule noi in glandele mamare.. Un produs natural realizat doar din plante naturale este Lichidul Grobust un produs 100% din plante continand o combinatie proprie de plante traditionale folosite pentru echilibrarea hormonala naturala a femeilor, fara nici un efect secundar. Guma de mestecat Zoft pentru marirea sanilor este un supliment complet natural, complet sigur care va va reda sanii adolescentei pe care maternitatea sau anii i-au schimbat!

Exercitiisi gimnasticapentru marirea sanilor

Cele mai populare exercitii de marire a sanilor sunt flotarile. Iata modul corect in care trebuie sa faceti flotarile:
1) Asezati-va cu fata in jos pe stomac pe o suprafata dreapta.
2) Indoiti genunchii si incrucisati glezenele.
3) Acum incepeti sa indoiti coatele in timp ce tineti palmele in linie cu umerii.
4) Ramaneti in echilibru pe palme si coate si ridicati-va corpul, tinand gleznele incrucisate. In acest fel, nu ridicati prea multa greutate. Nu intindeti coatele la maxim cand va ridicati corpul - va poate cauza probleme ale incheieturilor.
5) Incet coborati-va intreg corpul, dar nu va intindeti jos. Reduceti unghiul numai pana cand bratele ajung in aceeasi linie cu podeaua.
Ar trebui sa incercati sa faceti 10 flotari consecutive (sau cate pute-ti), marind numarul pe masura ce musculatura devine mai puternica.
Exercitiile pentru marirea sanilor, ca oricare lete exercitii, trebuie executate in imbracaminte adecvata, pe o suprafata plata comfortabila. Daca nu sunt facute cu grija, aceste exercitii pot avea alte efecte.
Nu va suprasolicitati si opriti-va imediat daca aveti dureri, nu va simtiti bine sau va simtiti tensionate. Practicand aceste exercitii zilnic sau de cel putin 2 sau 3 ori pe saptamana va va ajuta sa aveti sani mai fermi si mai "obraznici".
In plus, prezinta si avantajul de a va intari muschii spatelui, ajutandu-va sa va imbunatatiti postura.
Alimentatia sanatoasa cu efect de marirea a sanilor
Exista alimente cum ar fi dulciurile cu zahar, carnea cu hormoni de crestere, produsele de patiserie, anumiti aditivi alimentari sintetici care pot determina o crestere in volum a sanilor, dar este o crestere dizarmonioasa, sanii devenind moi si fara forma (aspectul "pufos", flasc al multor femei din Occident, unde predomina alimentatia de acest tip), ceea ce, fireste, nu este de dorit.
In schimb, o alimentatie lacto-vegetariana, cu multe legume si fructe proaspete, este de natura sa creeze premizele unei dezvoltari armonioase nu doar a sanilor, ci a intregului corp. In afara de acest mod natural de alimentatie, mai exista asa-numitele alimente-medicament pentru cresterea sanilor, iar acestea sunt: maslinele negre si uleiul virgin de masline, soia si mai ales germenii de soia, germenii de grau si uleiul de germeni de grau, frunzele, inflorescentele si semintele de marar, frunzele de telina, miezul de nuca, alunele neprajite, semintele de floarea soarelui neprajite. Aceste alimente vor fi consumate in cantitati cat mai mari pe o perioada de timp de minim 6 luni.

Folosirea tehnicii de hipnoza pentru marirea sanilor

Tehnicile de marire a sanilor prin hipnoza sunt practicate in mod curent pe tot globul, fiind utilizate de sute de femei doresc sa isi creasca, micsoreze sau sa modifice forma sanilor,. Si asta deoarece noile tehnici hipnotice de marire a sanilor pot determina o crestere a sanilor cu pana la 3 masuri si exista o probabilitate foarte mare ca rezultate sa fie pe lunga durata sau permanente! Prin hipnoza mintea ta constientizeaza cum trebuie sa arate corpul tau si ii transmite acestuia semnalele potrivite. Dar hipnoza este foarte delicata si trebuie efectuata doar deterapeuti foarte bine pregatiti cu o moralitate foarte ridicata, si o capacitate mare de autocontrol al gandurilor.

O sarcina creste marimea sanilor

Se stie ca la femeile insarcinate are loc si o crestere in volum a sanilor, marime care se pastreaza atat dupa perioada de graviditate cat si dupa perioada de alaptare, dar este necesar a se combina cu exercitii de masaj si de gimnastica pentru ca acestia sa isi pastreze si forma dupa ce femeia numai alapteaza.

Sani fermi in mod natural

In ceea ce priveste frumusetea sanilor, modelele promovate de media au impus in ultima perioada conceptia ca sanii frumosi trebuie sa fie neaparat si mari. Cu cat mai mari, cu atat mai bine.

De aici si pana la o adevarata obsesie pentru implanturile cu silicon si operatiile de remodelare nu a fost cale lunga... Dar obsesia pentru sani mari, in combinatie cu o alta imagine promovata excesiv, cea a femeilor extrem de slabe, a condus la aparitia femeii "ideale": slaba, dar cu sanii mari.

In realitate, forma dar si dimensiunea sanilor depind de structura corpului. Foarte rar putem vedea femei slabe, dar cu sanii mari, asa cum sunt modelele din reviste. Acesta este si unul dintre principalele motive pentru care tot mai multe femei, in special adolescentele, sunt adesea nemultumite de felul in care arata. Potrivit ayurvediccure.com, sanii unei femei sunt rar perfect simetrici. De cele mai multe ori, un san este putin mai mare decat celalalt sau pot exista chiar usoare diferente de forma. Dimensiunile si caracteristicile mameloanelor variaza, de asemenea, extrem de mult de la o femeie la alta.

Astfel de caracteristici sunt mostenite genetic si nu pot fi schimbate decat prin interventie chirurgicala. Pe de alta parte, exista trasaturi care evolueaza de-a lungul timpului in functie de diferiti factori. Elasticitatea pielii, fermitatea sanilor, dar si dimensiunea pot fi afectate de stilul de viata, cresterea sau scaderea in greutate, dar si de hainele pe care le purtam.

Automasajul


Elasticitatea pielii este esentiala pentru ca sanii tai sa arate asa cum iti doresti. Daca pielea isi pierde din elasticitate, fermitatea sanilor are de suferit. Masajul este unul dintre cele mai simple gesturi pe care le poti face pentru a-ti pastra sanii fermi. Prin intermediul masajul, circulatia sanguina de la nivelul pielii este stimulata, contribuind la o mai buna oxigenare si la eliminarea toxinelor. Foloseste o crema special conceputa pentru mentinerea elasticitatii pielii. O metoda de a proteja pielea si a preveni pierderea elasticitatii este folosirea sutienului. Acesta sustine sanii, eliberand pielea de presiunea fortei gravitationale.

Dusurile alternante


In timpul dusului, alterneaza apa calda cu apa rece pentru a stimula refacerea colagenului din piele, dar si pentru a accelera circulatia. Aceasta este o metoda ideala si pentru picioare si fese, contribuind la eliminarea celulitei. Evita baile fierbinti, care usuca excesiv pielea. Pentru o hidratare naturala, maseaza-ti sanii cu ulei de masline.

Exercitiile potrivite


Sanii nu prezinta tesut muscular, dar sunt fixati pe muschii pectorali. Exercitiile fizice sunt necesare pentru a pastra fermitatea sanilor si dezvoltarea adecvata a muschilor pectorali. Dar exercitiile care presupun ridicarea unor greutati prea mari sau exersarea indelungata pot avea un efect negativ prin scaderea tesutului adipos si, prin urmare, prin scaderea dimensiunii sanilor.

Fara diete drastice!


Sanii sunt alcatuiti in mare parte din tesut adipos. Din aceasta cauza, dimensiunea lor poate scadea pe masura ce slabim, iar pielea isi pierde elasticitatea facand sanii sa para "lasati". Prin urmare, daca vrei sa pastrezi frumusetea sanilor, evita dietele restrictive care promoveaza o scadere rapida in greutate. Pe langa pierderea fermitatii, slabirea si apoi ingrasarea brusca determina aparitia vergeturilor la nivelul sanilor si nu numai.

Marirea sanilor

Motive obiective care determina femeile sa opteze pentru diferite metode de marire a sanilor :
** predispozitie genetica pentru sani mici;
** predispozitie genetica de asimetrie a sanilor (forme diferite, marimi diferite, pozitie asimetrica) ;
** pacientele care au suferit de cancer la san adesea doresc o reconstructie a sanilor (in urma indepartarii partiale sau totale, ca parte din tratament) ;
** reducerea fermitatii datorate imbatranirii;
** sanii lasati dupa nastere, alaptare, (in acest caz este necesara combinatia operatiei de marire a sanilor cu o procedura de ridicare a sanilor - lifting) ;

Cum sa ai sani mai mari in mod natural

NT5346487Multe dintre noi suntem adesea nemultumite de anumite parti ale corpului nostru: de talie, de picioare, de sani, solduri etc. Intre acestea, problema sanilor mici face ca multe femei sa fie complexate, apeland la diferite modalitati de marire a acestora, mai mult sau mai putin riscante, de la chirurgia estetica pana la tratamentele naturale.
Pentru cele care isi doresc sani mai mari in mod natural, pot incerca una sau mai multe dintre metodele naturale indicate in cele ce urmeaza, tinand insa cont de faptul ca reusita lor depinde de fiecare organism in parte.
Uleiul pentru masaj – se spune ca masajul cu ulei din anumite plante ajuta la cresterea sanilor dar si la recapatarea fermitatii acestora.
Poti folosi uleiul de germeni de grau sau ulei de marar; zilnic, timp de 3 saptamani, maseaza sanii cu acest ulei timp de 10 minute, de 2-3 ori pe zi. La inceput pot aparea dureri usoare ale sanilor – este un fenomen intalnit frecvent la majoritatea metodelor de crestere a acestora, insa durerile vor disparea dupa cateva zile de “tratament”.
Plantele cu stimulare hormonala – printre acestea se numara mararul (semintele si tinctura de marar), radacina de lemn dulce, florile de busuioc, semintele de anason, semintele de schinduf.
Tinctura de marar o poti cumpara direct din magazinele naturiste sau o poti prepara singura acasa, astfel: amesteca intr-un borcan 20 linguri de seminte de marar cu 0.5 litri alcool de 70 grade. Se lasa la macerat 8 zile dupa care se strecoara continutul. Se ia cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml apa, de 3 ori pe zi, cu aproximativ 15 minute inainte de mesele principale.
Tratamentul se urmeaza 3 saptamani, se face pauza o saptamana apoi se repeta. Rezultatele ar trebui sa apara in aproximativ 2 luni. Daca observi reactii adverse, este indicat sa intrerupi imediat tratamentul.
Sanii pot creste in volum cu pana la 30% prin administrarea de infuzie combinata de schinduf, in care se adauga tinctura de marar (1 lingurita de tinctura la o cana de infuzie), cate trei doze pe zi. Ambele plante actioneaza rapid, intr-un interval de timp de ordinul saptamanilor, avand o actiune similara hormonilor feminini (estrogeni). Pentru mentinerea efectelor este necesara o cura de 21 de zile, reluata la doua saptamani.
Infuzia combinata de schinduf se prepara astfel: 1-2 lingurite de pulbere de seminte de schinduf se lasa la inmuiat intr-o jumatate de cana de apa, de seara pana dimineata, dupa care se filtreaza; maceratul se pune deoparte, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte, dupa care se lasa la racit 20 minute. Se strecoara si se combina cele doua extracte.
Se spune ca si unele alimente ajuta, deasemenea, la cresterea si marirea sanilor.
Intre acestea, alimentele de provenienta lacto-vegetariana, care contin antioxidanti: fructe si legume proaspete, peste, nuci prajite, frunze de telina, seminte de floarea-soarelui si alune neprajite, marar, cereale integrale, germeni de grau si ulei de germeni de grau,uleiul de masline si germenii de soia. In plus, prin continutul bogat in antioxidanti, acestea protejeaza impotriva cancerului mamar