marți, 11 ianuarie 2011

Cum îţi poţi mări sânii fără bisturiu

Injecţiile cu acid hialuronic sunt o alternativă viabilă la „clasicele” silicoane
Sânii pot fi măriţi şi printr-un tratament pe bază de pastile naturiste
În Marea Britanie s-a pus la punct un mod nechirurgical de mărire a sânilor, care constă în injectarea în sân a acidului hialuronic. Această substanţă permite modelarea sânului după cum doreşte femeia. După efectuarea injecţiei, rezultatele apar imediat sânul devenindmai voluminos, susţin specialiştii. Sânul are aspect neted. Procedura durează între 30 şi 90 de minute. Pacienta se resimte câteva zile după efectuarea tratamentului. Această intervenţie este recomandată în special pentru mărirea părţii superioare a sânului. Trebuie precizat că, după 12 luni, efectele dispar şi că această injecţie nu este atât de eficientă încât să mărească foarte mult sânul.
Din punct de vedere al siguranţei, studiile nu au arătat nici o reacţiei adversă. Mai mult, faţă de implanturile de silicon, această soluţie nu influenţează rezultatele mamografiilor. Astfel, cancerul de sân poate fi depistat încă din faza incipientă. Această depistare se face mai greu în cazul femeilor care au implanturi. Efectele acestor injecţii durează între 12 şi 18 luni. Acest tratament costă aproximativ 2.800 de lire sterline.
Multe metode nechirurgicale de mărire a sânilor nu „durează”
O altă metodă de mărire a sânilor sunt tabletele. Pe piaţă sunt disponibile anumite pastile pe bază de plante. Se pare că aceste plante stimulează secretarea de estrogen în corp şi, astfel, sânii vor creşte, susţin specialiştii.
Unele dintre aceste plante sunt molura şi ignama mexicană sălbatică. Aceste pastile sunt recomandate femeilor cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani. Producătorul spune că sânii se măresc după două luni. Însă, dacă femeia are peste 35 de ani, primele rezultate pot apărea după şase luni. Se pare că aceste tablete nu au efecte secundare pentru că nu se folosesc hormoni sintetici. Mai mult, producătorul susţine că acest tratament îmbunătăţeşte şi calitatea pielii. Acest tratament costă în jur de 199 de lire sterline.
Cea mai sigură metodă este mişcarea fizică
O altă metodă de mărire a sânilor este pompa. Trebuie specificat că nu este vorba de o pompă asemănătoare celei cu care se mulge laptele pentru bebeluş. Cercetătorii americani au inventat un sutien, numit Brava. Acest sutien are cupele semirigide. Cupele sunt controlate de un computer miniatural care analizează ţesutul sânilor şi tensiunea din acestea. Acest sutien foloseşte o pompă care stimulează dezvoltarea tridimensională, dar gentilă, a sânului.
Dispozitivul este foarte eficient ducând la creşterea cu un număr a sânului, într-un timp relativ scurt, susţin cercetătorii. Însă, pentru ca rezultatele să apară sutienul trebuie purtat cel puţin 11 ore pe zi. Nu există efecte secundare, după cum spun specialiştii, dar după o vreme, după ce sutienul nu mai este purtat, sânii revin la mărimea iniţială.  Cea mai cunoscută metodă de mărire a sânilor este mişcarea fizică. Nu există nici un dubiu asupra faptului că exerciţiile pentru mărirea sânilor sunt cea mai simplă şi cea mai sigură metodă. Unul dintre exerciţii este împingerea palmelor, spun experţii. Împingeţi palmele una în cealalltă şi menţineţi pentru cinci secunde. Vă relaxaţi şi repetaţi de încă zece ori.
Bineînţeles, există şi alte exerciţii de acest gen. În ceea ce priveşte eficienţa lor, specialiştii spun că aceste exerciţii nu măresc sânii foarte mult. Însă, astfel se tonifică şi se împiedică lăsarea sânilor. Mai mult, aceste exerciţii sunt foarte sigure, mai spun experţii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu