marți, 11 ianuarie 2011

Un decolteu impresionant fara silicon - cu ajutorul celulelor susa din propria grasime

Fara bisturiu, fara cicatrici, fara silicon: Marire de sani naturala cu celule susa proprii corpului
Viena – Folosirea siliconului pentru marirea sanilor este considerata inca, la scara larga, o procedura de ultima generatie. Dar nu este adevarat. Multumita cercetarilor recente in ceea ce priveste celulele susa, femeile din ziua de azi nu trebuie sa se bazeze pe implanturi sintetice daca isi doresc un bust mai generos. Sanii mici pot fi mariti cu ajutorul celulelor susa din tesuturile grase. La clinica sa. „Clinic DDr. Heinrich“, Dr. Karl-Georg Heinrich din viena, expert in medicina estetica si tehnici anti-imbatranire, este primul medic care ofera aceasta metoda in Europa.
„Marirea sanilor cu ajutorul celulelor susa inseamna pentru multe femei un bust generos pentru o perioada indelungata, fara implanturi sau cicatrici,” a declarat doctorul Heinrich.
Mai multe studii clinice au relevat faptul ca celulele susa din tesutul gras propriu corpului constituie un material durabil si sigur pentru implanturile mamare.
Intr-o prima faza, grasimea este extrasa cu ajutorul unor microcanule speciale. Dupa concentrarea grasimii cu celule susa din corpul pacientului, grasimea este injectata in san. Intepatura se vindeca fara a lasa vreo urma.
In general, se pot obtine mariri de pana la doua numere de sutien. Volumul de celule susa implantat se mentine aproape in totalitate.
Dr. Heinrich foloseste aceasta tehnica si pentru a modela alte parti ale corpului, ca si pentru corectarea defectelor sau reintinerirea pielii.
„Celulele susa din grasime au un potential biologic special, care permite folosirea lor in alte domenii decat cel estetic, de exemplu, pentru reintinerirea organelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu